L'altra nit varem anar a fer un treball de camp pel blog de la Pepa Pink a les jornades de Sonriu a la crisi, organitzades per ARPA.
Van donar-me la idea de reiniciar l'activitat del blog de kataakasa amb les propostes del vi de la setmana, començarem amb els que hem tastat a aquestes jornades.
Aquest vi l'elabora el celler Mas Bella de Masmolets, projecte de Josep Maria Vilanova i Elisa Ribé per continuar la tradició familiar.
Varem tastar el Negre jove, elaborat amb la varietat ull de llebre de l'any 2012. DO Tarragona.
Vi molt afruitat amb poc cos, que ens va permetre disfrutar el menú variat que ens van oferir al restaurant Entrecopes.
El recomano per aquells que vulguin un vi poc astringent i afruitat per maridar qualsevol tipus de carn.
Web del celler:
http://www.cellermasbella.com/
Sí! un vi que es bevia ràpid, suau i fins i tot es podia prendre a temperatura més baixa que altres negres.
ResponEliminaEns va agradar força!
Salut!
Me n'alegro que us agrades
ResponElimina