DO PLA DE BAGES - ABADAL BLANC 2014

Continuant amb els vins tastats a Girona, passarem per la DO Pla de Bages i arribem al celler Abadal on elaboren un vi blanc jove, cupatge de Macabeu, Chardonnay, sauvignon blanc i Picapoll blanc.
El Picapoll és una varietat autòctona d'aquesta DO.
L'aroma de citrics, gessamí i fruites tropicals el fa ideal per maridar amb un dinar de marisc.
El vi té gustos exòtics per la varietat Sauvignon blanc i florals aportats pel Chardonnay, arrodonit pels citrics del picapoll.
La mateixa bodega elabora un blanc 100 % picapoll blanc.

2 comentaris:

  1. Saps que hi ha havia un fabricant català de cotxes que es deia Abadal????
    Pot ser eren família...

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dons no ho sabia, el que sí sabia és que abans tenien un nom diferent, masies d'Avinyó-Abadal, i finalment es varen quedar amb Abadal que és més fàcil per l'exportació.

      Elimina