Fa unes setmanes que varem anar a sopar a l'Osteria lab, un restaurant italià situat a la Part Alta a Tarragona, us deixo amb la descripció acurada de tot allò que varem menjar a l'entrada del blog de la Pepa Pink i jo us faré una breu descripció dels vins que varem tastar.
Los placeres de Pepa
Varem començar el sopar amb un Honey moon - Parellada 100 % de Parés Baltà de la DO Penedès, vi ecològic fermentat en acer inoxidable, us el recomano té un lleuger punt dolcet ja que manté una part dels sucres residuals. És un vi blanc força aromàtic. Per més informació adjunto link del celler amb fitxa de tast del vi:
Parés Baltà- Honey moon - parellada
Per aquells qui prefereixen vins més secs, en honor a l'Ana, varem demanar un Albariño 2014 de la DO Rias Baixas del celler Paco i Lola. Vi lleuger, fresc amb força gustos cítrics. elaborat al celler Rosalía de Castro fermentat en acer inoxidable a temperatura controlada per evitar la pèrdua dels aromes.
Adjunto link a la web: Paco y Lola
Varem continuar amb una altre Albariño, que tenia un preu més elevat, ja que es verema de forma manual, hi ha una macelació pel·licular a la premsa, seguidament fermentació amb les seves lies, fest que donen certa untuositat i cos al vi. Ens va decepcionar una mica comparar amb l'anterior albariño.
Adjunto link a la fitxa del celler:
I per acabar, dedicat als que els agraden els vins negres de qualitat, de fàcil beure i pagament. Varem tastar el Luno, un vi DO Montsant anomenat Luno, un cupatge de cabernet sauvignon, garnatxa negra, carinyena i syrah. Criança en roure francès i americà durant 8 mesos. En boca és afruitat però especiat, degut al contacte de la fusta de les barriques.
Aquest vi és molt especial elaborat per Ediciones I-LIMITADAS, un projecte de Albredo Arribas.
El que més em va agradar el Paco&Lola. Que booooooooooo!!!!
ResponElimina